Tittar på mellandagsrean, sugen på dagbädd till vilorummet

Jag sitter just nu och tittar på mellandagsrean på nätet och usch där är egentligen så mycket som jag skulle vilja byta ut i hemmet, känner jag. Vårat möblemang börjar få några år på nacken nu och visst allt behövs inte bytas ut direkt, men t.ex. så skulle jag vilja få en dagbädd i vårat vilorum och slänga ut den sängen vi har där.

Jag har kollat på en dagbädd förr också och de är faktiskt ganska trevliga, de är både snygga och praktiska. Vissa har även de i vardagsrummet när det kräver extra sittplatser vilket skulle kunna vara bra när vi bjuder hem lite folk ibland. För er som inte vet vad en dagbädd är för något så gå in och läs på dagbäddar.nu för de har en hel del information.

Lite kort så är en dagbädd en soffa eller säng i ett, lite konstigt men det är något mellanting. Fungerar lika bra som enklare soffa eller säng. Ingen av mina vänner har en dagbädd och det är inte direkt något jättevanligt vad jag vet, de är dock väldigt snygga.

Jag såg att vissa modeller är nedsatta nästan 20% nu denna veckan så man är lite sugen på att köpa en i skinn eller läder. Någon som vet vad skillnaden egentligen är mellan skinn och läder? jag misstänker att det är typ samma, men jag är inte hundra på det.

Jag har varit inne på IKEA, men jag tycker inte alls de har några snygga modeller. Visst ska man bara ställa in det i ett sovrum och aldrig ta fram det så har det kanske en liten betydelse. Jag tänker ju i så fall ta fram en vid t.ex. bjudningar och sätta den bredvid eller nära soffbordet.

Men det återstår att se om jag verkligen köper en för de är inte direkt billiga de som är snygga, jag vill vara helt säker på mitt köp innan jag beställer online.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *