En stekhäll i julklapp? kanske lite tidigt på säsongen

Bild på stekhällar

Bild från stekhällar

Det är tur att man vågar skriva om sådant här innan jul för jag vet att sambon ej besöker min blogg då hans internetvana är ungefär som en 90-åring, kanske till och med sämre. Vet att vi har spanat på det förr, men har inte riktigt kommit till skott med att köpa en. Jag vet att herren i huset har varit väldigt sugen på en nu ett par år och jag skulle gissa att det har med Per Morberg att göra då man ser honom använda det ibland.

Frågan är om jag vill köpa en stekhäll för det är ändå mitt i vintern, men visst det är vår om ett 3-4 månader och tiden går ganska fort. Det vore skönt att ha mannen avklarad så jag kan koncentrera mig på alla andra familjemedlemmar.

Vi grillar ofta över en vanlig grillplats som vi har i trädgården och det hade varit extremt enkelt att anpassa grillplatsen för stekhällen. Vi båda gillar ju inte gasol så över kol är det enda alternativet för oss, men det ska inte vara några problem från vad jag har kunnat läsa hitta om stekhällar.

Jag håller ju själv med om att det ser riktigt mysigt ut när Per Morberg står och steker på sin stekhäll, där så fritt på något sätt. Det är fritt i det sättet att det inte är så noga och allt är grövre så noggrannheten försvinner lite. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det ser väldigt kul och lekfullt ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *