Det blev ingen julmarknad utomlands

Det blev aldrig någon julmarknad utomlands detta året, vi var nog alldeles försent på det. Sen märkte vi att sambons pass nästan precis har löpt ut så vi får skjuta på det till nästa år. Möjligt att vi gör något i mellandagarna, annars får vi hoppa helt på det detta året.

Det hade varit skönt att komma iväg så, men sånt är livet!

Nu är det bara en dag kvar till jul för imorgon smäller? det, jag ser verkligen fram emot julafton nu. Det ska bli trevligt att umgås och snacka lite med nära och kära. Låta barnen leka ihop är också väldigt kul se för de älskar att leka med varandra, gratis barnpassning också. Man får dock hålla lite uppsikt för dessa små djävlar kan vara riktigt busiga ibland.

Idag kommer vi bara sitta hemma och mysa för båda är lediga, invänta julafton.

Jag vill passa på att önska er en God Jul och ett Gott nytt år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *