Sportpryl till min systerson – basketkorg eller bandymål?

basketkorgarMin systerson fyller nu i helgen och ja vad ska man köpa egentligen? jag vet att han är glad i både bandy och basket så funderar jag lite på att köpa något av detta i present nu när han fyller år. Synd bara han fyller år så nära jul för det blir alltid problem med att hitta julklapp när det redan är problem med att hitta någon när han fyller år.

Jag har kollat lite snabbt på basket.se om lite tips och på basketkorg för att se om det finns någon basketkorg med ställning som är relativt billigt. Det finns basket godkända basketkorgar men han fyller ju bara 10 år så det kanske inte är så viktigt ändå för honom och de är faktiskt också ganska så mycket dyrare.

Annars finns det alltid bandymål att köpa men jag vet inte riktigt om det är något han fortfarande håller på med och tyvärr är det också vinter men från vad jag har hört så påverkar inte det kalla vädret honom speciellt mycket.

Annars kan det ju så klart vara en idé att köpa ett bandymål till honom i julklapp så är det två flugor i en smäll.

Basketen ligger nog närmast i beställning just nu för det är något som jag är helt 100% säker på att han vill ha. Han kommer säkert spela lite nu innan det riktigt kalla vädret drar in men sen på våren kommer han nog spela mer aktivt.

Det jag funderar kring nu är om jag inte ska satsa och köpa en Stiga basketkorg direkt från början för det vet jag att det kommer hålla länge samt att de faktiskt har rätt godkända höjd på korgen.

Inte helt lätt det här med presenter…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *