Är så sugen på att resa iväg någonstans

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Det var ett tag sen jag var utomlands nu och jag börjar känna hur det suger i resetarmen nu mera. Ibland är det bara skönt att komma iväg någonstans, sol och bad är inget krav för min del då det är mest variationen jag är ute efter. Ibland räcker det till och med att resa i väg inom Sverige bara för att få komma iväg från vardagen.

Nu sitter jag och funderar om det inte kanske är dags att ta en liten resa i väg någonstans. Julen närmar sig också så kanske skulle en liten resa till Prag eller något fungera, gå på julmarknad och mysa på hotell hela dagarna.

Förra året var vi över i Köpenhamn och besökte deras julmarknad och den var jättefin, vi hade även väldigt tur med vädret så det gjorde mycket. En gång när vi var i Stralsund i Tyskland så regnade det nästan is hela dagarna och de var verkligen inte kul. Det tog inte mer än 10 minuter innan man började huttra av kylan så den resan ville man glömma så fort som möjligt.

Nu är jag dock lite intresserad av att testa någon julmarknad i Prag eller dylikt. Jag tror jag kommer spana lite på några weekend resor nu i December, men får se vad jag hittar då jag är ganska sent ute som vanligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *