December weekend snabb bokning av hotell i Landskrona

venfärjanSöker hotellrum i Landskrona, men jag är alltid ute i sista stund…

Vi har spenderat en weekend i Landskrona förr även om det var för några år sedan men Landskrona är ganska trevlig stad att t.ex. går runt i den trevliga stadskärnan med ganska så bra shopping men även en vacker havsutsikt och sevärd bebyggelse.

Sist vi var där tog vi spontant färjan över till Öresundspärlan Ven som var ganska häftigt. Det finns bra logimöjligheter i Landskronatrakten, alltifrån lyxigt komfortabla och centralt belägna hotellrum till spartanskt inredda stugor någonstans på landet. Passa på att ta en titt på färjorna i Ventrafiken som gör an och kastar loss från Skeppsbrokajen för det är ganska häftigt.

Många hotell och övernattningsställen har ett eget bokningssystem via den egna hemsidan. Men det bästa enligt mig är att gå via en bokningssida som t.ex.  hotell-landskrona.nu eller trivago.se för fristående bokningstjänster som finns på nätet har oftast bättre erbjudanden än att direkt gå via hotellet och boka. På en del ställen kan du till och med göra fynd när du ute i senaste momangen. Marienborg Guesthouse är ett av de hotell där det ibland går att hitta sista minuten-pris som vi bodde på förra året men detta året vill vi nog prova något nytt även om Marienborg var riktigt trevligt för oss. Väldigt trevlig personal.

Jag hade ju helst velat åka till Landskrona på våren men nu fick vi barnpassning redan i december så det får bli lite julshopping när vi ändå är där och förhoppningsvis finns där lite julmarknader att gå på även om jag inte tror det. Julpyntar gör väl även mindre städer som Landskrona? Om någon har tips så mottages det gärna och vi kommer ta in på hotell i Landskrona kring den 17e December om allt går som det är tänkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *