Välkommen till min personliga blogg

boomVälkommen till min personliga blogg!

Jag tänkte den kunde vara en bra idé att börja presentera vad jag har tänkt skriva om på bloggen och det första jag känner att jag vill skriva om är mina tankar om livet / miljöångest / barn och mycket annat.

Vad jag har läst på internet så fungerar en blogg lite så som en dagbok och det är oftast väldigt skönt att kunna skriva ner sina tankar och idéer för att lätta på tycket ibland. Där är många funderingar i livet som behöver ett sätt att ventilera och varför då inte starta en personlig blogg? för några år sen när det blev populärt med att blogga så förstod jag aldrig varför det skulle vara kul att blogga men nu börjar jag förstå varför personer börjar blogga.

Jag hoppas du har lust att följa min blogg och var inte rädd för att skriva någon kommentar! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *