Cykelbarnstol eller en cykelvagn?

cykelbarnstolJag cyklar väldigt ofta och i och med jag har ett barn nu så behöver jag antingen en cykelbarnstol eller en cykelvagn för barn. Fördelen jag känner med en cykelbarnstol är att den är betydligt enklare att hantera t.ex. med cykelvagnen kan det vara problem med att parkera den i stan när jag ska springa in i affären då den sticker ut ganska mycket.

Jag tror inte folk blir så glada om jag ställer min cykel med kärra direkt i cykelparkeringen?

Fördelen med en cykelvagn är att jag kan använda den som en helt vanlig vagn när jag ska ner och handla i affären och då så klart utan mitt barn. Då vi inte har en bil så hade detta varit strålande i och med jag slipper ta bussen med alla kassar. Visst den är lite dyrare men det jag är rädd för är att den inte kommer användas tillräckligt mycket för att motivera kostnaden.

Efter lite funderingar blir jag mer och mer säker på att en cykelbarnstol är det rätta valet efter att jag har läst lite på cykelbarnstol.nu och cykelvagnar.se mycket på grund av att det är betydligt enklare.

Men ett litet tvivel finns kvar i mitt huvud just nu och det är om jag skulle få ett barn till inom snar framtid så lämpar sig en cykelvagn betydligt bättre då jag aldrig skulle vilja ha två barn direkt på cykeln.

Min sambo vill ju så klart ha cykelvagnen men det är ju inte han som ska använda den så jag får nog ta en riktig fundering igen.

To be continued

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *