Barngrind innan olyckan är framme

flex barngrindIdag skäms jag lite faktiskt måste jag erkänna för idag var det nära att en väldigt otrevlig olycka kunde uppstå då mitt barn av någon anledning försökte krypa upp för trappan men tur är så såg jag det och han hade bara lyckats ta sig upp till andra fotsteget. Men jag skäms ändå för det är något jag borde ha barnsäkrat redan från början men har skjutit på det.

Så för er andra nyblivna föräldrar, skaffa en barngrind för säkerhetsskull!

Ja nu blir det dags att införskaffa en riktig barngrind men problemet vi har är att våran trappa är väldigt bred nertill vilket gör att vanliga barngrindar inte funderar och det är lite därför jag har skjutit lite på det för jag har inte hittat något i affären som skulle kunna passa till det.

Men jag hittade en lösning på Barngrind och de rekommenderar att köpa en så kallad Flex modell som är lite som ett staket? det är alltså flera galler som sitter i hopa så man kan forma själv hur det ska se ut.

Lekmer säljer en flex barngrind som verkar bra och som jag nog ska beställa och kostar faktiskt inte så mycket som jag trodde det skulle göra. Det fina är att jag kan använda denna till grillen sen när våren kommer.

Men jag tycker faktiskt det är riktigt dåligt att vanliga barnbutiker inte säljer dessa typ av barngrindar i alla fall inte här jag bor och då har jag ändå varit inne i två butiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *